ГЕРБ доказа, че може да се пребори за централната власт.

...
 ГЕРБ доказа, че може да се пребори за централната власт.
Коментари Харесай

Борисов за ПП: Хем не може да говорим срещу тях, хем са основният ни опонент, хем цял ден ги браним!

 izbori_2023_v1_013

 

ГЕРБ потвърди, че може да се пребори за централната власт. Хората знаят какво беше при ГЕРБ, какво е след нас и в този момент е време да решат по какъв начин да продължим.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на откриването на предизборната акция в Сливен. Той пусна предаване онлайн във Facebook.

 

Той приказва пред членове и симпатизанти на партията в Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “.

 

" Листата ми хареса доста – млади и мъдри хора. Изцяло се поверявам на регионалните водачи за листите за общински съветници. Стефан Радев е единственият кмет, който върна пари в бюджета, тъй като му бяха останали ", съобщи Борисов.

„ Пътувах от Чирпан до тук час и половина и си задавах въпроса, в случай че ние не бяхме правили „ Тракия “, „ Марица “, по какъв начин щеше да действа тази страна. Всички, които сме минали, би трябвало да си напомнят какво беше – нито една автомагистрала, по какъв начин се пътуваше през Петолъчката. Дори не ни е нужно да агитираме. Само демонстрираме “, заключи той.

„ Цял ден ние браним държавното управление – тези, които непрекъснато приказват против нас. Ако не бяха ГЕРБ и Движение за права и свободи, нямаше да го има това подписано съглашение. Арогантност, самовлюбеност,...Това са обстоятелствата. Взеха си поука, тъй като предишния петък доста ни наскърбиха. Затова изпратих тримата ни водещи за еврофондовете и енергетиката Томислав Дончев, Теменужка Петкова и Десилава Атанасова да подпишат съглашението с миньорите и енергетиците ", посочи водачът на ГЕРБ.

„ Разчитам на здравия разсъдък на обществото. Три години ГЕРБ беше подложен на нечувано политическо гонение, само че не мръдна, а се заздрави и прочисти. Затова е първа политическа мощ, макар мракобесието “, разгласи Борисов. „ ГЕРБ стана съвременен и потвърди, че със своите структури може да се пребори за централната власт. Хората всеки ден виждат разликата сред нашето ръководство и тези няколко месеца “, добави водачът на ГЕРБ.

 

" Имат какво да съпоставят. Лъжите им една по една блеснаха. Господ може да забави, само че демонстрира, и се вижда ", съобщи той.

 

" Сложна ни е задачата - хем не може да приказваме против тях, хем са главният ни конкурент, хем през целия ден ги браним. Трябва да демонстрираме направеното и да кажем на хората, че в който град се подведат, същото ще е в общинските препоръки, което стана в страната ". Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа връзките на партията с " Продължаваме промяната - Демократична България ", с които поддържат държавното управление. 

 

" Единственото, което можем да създадем, е да покажем направеното и в който град се подведат, ще стане същото, което става в страната. За три години няма нито един лев, вкаран в общините ", добави той.

 

Борисов изясни пред симпатизантите на ГЕРБ, че може доста да приказва против ПП-ДБ, само че на следващия ден трябвало да гласоподава с тях и да им каже " Здрасти! ", а в петък да поддържат и поправките в Конституцията

 

" Само показвайте, не агитирайте, не споменавайте съперниците, то и няма по какъв начин да ги споменавате, тъй като ние сме в доста странна обстановка. Разчитам на здравия разсъдък на хората. Три години ГЕРБ беше подложен на нечувано гонение и ГЕРБ не мръдна. ГЕРБ се заздрави, ГЕРБ се прочисти и е първа политически мощ, макар мракобесието. ГЕРБ сподели, че със своите структури може да се пребори на локалните избори ", сподели още Борисов.


" Разчитам на здравия разсъдък на хората. Този конвулсия в обществото, който бе подбуден от доста сили - ГЕРБ бе именуван партия на властта. Бяхме подложени на нечувано политическо гонение. ГЕРБ не мръдна. Заздрави се, прочисти се. Затова е първа политическа мощ, макар мракобесието. Сега споделят, че темел на ГЕРБ били кметовете - да ударят кметовете, това е задачата. Мога да ги отчайвам. ГЕРБ се построи като мощна партия - от младежи, улегнали хора, междинната класа. Все повече от модерните специалности. ГЕРБ стана съвременен, сподели, че със своите структури може да се пребори за централната власт. Хората всеки ден виждат разликата сред нашето ръководство и тези няколко месеца ", увери Бойко Борисов.

Борисов означи, че войната в Украйна въздейства и в района, и в България.

" Затова сме длъжни да поддържаме това държавно управление. Ако бяхме се дръпнали с сътрудниците от Движение за права и свободи, през днешния ден всичко щеше да завърши. Искаме ли го? Аз персонално - не. ", изясни той, визирайки помощта, която ГЕРБ и Движение за права и свободи удариха на ПП-ДБ при договарянията с енергетиците през днешния ден.

 

" В целия този диалог за затваряне на мини и централи няма отговор на най-важния въпрос - заместващата мощ, " разяснява Борисов.

" От максимален експортьор на ток, ще се превърнем във вносител ", добави той.

" Както се спрат, какво вършим? Трябва да се понижат нездравословните излъчвания, с какво ще ги заменяме? Слънце и въздух като няма, батериите като се изтощят - с какво ще ги подменяме? Много значим диалог за бъдещето на България. Въпросът не е единствено в тая сфера, същото бе в земеделието. С големи старания успяхме да помогнем отново на това държавно управление ", подсети той скорошните митинги на земеделци.

" Доказахме, че по-добри от ГЕРБ няма. Ние постоянно сме чували какво ни казвате и сме се старали да отговорим на упованията ви. Нашите кметове бяха до хората след бедствията, преживяхме ги ", съобщи някогашният министър на земеделието Десислава Танева.

" Област Сливен е една от двете области, в които всички общини се ръководят от кметове на ГЕРБ. Ще се похвалим с доста достижения ", добави тя. И благодари на симпатизантите и членовете на партията, че са останали правилни, макар пропагандата против тях.

 

При откриването бе подчертано, че най-важните за всеки човек избори в края на октомври, се организират в тежък за страната интервал, след пандемия и серпантина от избори.

Пред водача на ГЕРБ бяха показани претендентите за кмет на всички общини в Област Сливен, като всеки един от тях пое уговорката да продължава да работи за своето обитаемо място, за хората и със хората.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР